Werken bij

Een uitdagende werkgever die kansen biedt

Werken bij CONTOUR betekent werken in een ambitieuze omgeving. Een omgeving waarbinnen je kunt groeien en waar ruimte is voor eigen initiatief en een brede verantwoordelijkheid.

We werken vanuit twee verschillende locaties nauw samen om onze klanten optimaal te bedienen.  We zijn een regionale speler en zitten dichtbij de klant. Dit betekent geen lange reistijden.  Doordat we een middelgrote en informele organisatie zijn, kennen we korte lijnen en weten we elkaar snel te vinden. We kennen een open-deur cultuur en staan altijd voor elkaar klaar.  Regelmatig een gezamenlijke borrel en uitstapjes zijn voor ons van belang, want onze persoonlijke touch naar de klant proberen we ook intern na te streven. 

Kom jij ons team versterken?

CONTOUR biedt je kansen. Alles is aanwezig om je verder te ontwikkelen in je vakgebied. Je krijgt te maken met een grote diversiteit aan klanten en kunt dagelijks sparren op niveau met collega’s die werkzaam zijn in andere disciplines.

Een medewerker van CONTOUR is ambitieus en gaat altijd voor kwaliteit. Je hebt het idee dat je nooit uitgeleerd bent en wilt zowel een vakidioot als een allround adviseur zijn. Kom jij ons team versterken? Vul het sollicitatieformulier in!


Open sollicitatie

Er is altijd ruimte voor goede mensen

Zie jij jouw gedroomde vacature niet op deze website staan?

Stuur ons dan een open sollicitatie!