Wat we doen

CONTOUR is een no-nonsense accountantskantoor. Een bedrijf waar mensen werken die weten waar ze mee bezig zijn. Die verstand van zaken hebben én die zaken niet moeilijker maken dan ze zijn. Samen met CONTOUR vorm je een team dat het beste uit de onderneming haalt.

Zelf doen wat u zelf kunt

Zelf doen wat je zelf kunt. Dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben we met Twinfield een handige online administratietool ingericht waarmee je bijna alles zelf kunt doen. Omdat we de bankgegevens aan de administratie kunnen koppelen, besparen we je veel werk. Facturen maken en inboeken, debiteurenbeheer, het gebeurt allemaal automatisch binnen hetzelfde systeem. Efficiënt, snel en kostenbesparend.

Dankzij CONTOUR heb je altijd de juiste informatie bij de hand. Door die informatie goed te gebruiken, kun je op het juiste moment de juiste beslissing nemen. Je houdt steeds inzicht in de kosten en kunt tijdig bijsturen. CONTOUR kijkt op de achtergrond mee, analyseert en adviseert wanneer dit nodig is. Op die momenten ervaar je wat onze meerwaarde is. CONTOUR is immers een medeondernemer die je de weg wijst, prikkelt, uitdaagt en een spiegel voorhoudt. Professioneel én betrokken.

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche