Personeelsadvies

CONTOUR, uw 'eigen' P&O-adviseur

Heeft u medewerkers, dan bent u niet alleen ondernemer, maar ook werkgever. Met alle rechten en plichten die daarbij horen. Toch beschikt  de gemiddelde MKB-ondernemer niet altijd over actuele kennis van wet- en regelgeving en belangrijke HR thema's. Een P&O-er in dienst nemen is vaak niet haalbaar.

Met CONTOUR Personeelsadvies haalt u uw eigen P&O-er in huis wanneer u hem nodig heeft. CONTOUR Personeelsadvies ondersteunt u bijvoorbeeld bij  het opzetten en invoeren van HR-instrumenten zoals een beoordelingssysteem en functioneringsgesprekken. Maar ook bij het toepassen van de CAO, de invoering van een personeelshandboek, verzuimprocedures en de werving en selectie van nieuwe medewerkers. De adviezen van de personeelsadviseurs van CONTOUR Personeeladvies zijn up-to-date en praktisch.

Structurele ondersteuning

CONTOUR Personeelsadvies maakt het mogelijk om op een door u bepaald vast moment een P&O-adviseur in huis te hebben. Onze ervaren P&O-adviseur ondersteunt u dan in uw werkgeverschap en houdt uw bedrijfsvoering op het gebied van wet- en regelgeving actueel.

CONTOUR Personeelsadvies werkt vanuit de u bekende vestigingen van CONTOUR.

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche