Over de grens

Joris Geurts

Partner

077-3202900

Mondialisering. Globalisering. Voor de ondernemer van nu is de wereld zijn speelveld. Toch bestaan grenzen wel degelijk. Regels en wetten verschillen, zelfs binnen Europa. Het is daarom slim om voor een accountantskantoor te kiezen dat over grenzen heen werkt. CONTOUR doet dat. Dankzij ons lidmaatschap van Geneva Group International zijn wij in staat om u altijd snel en goed te adviseren. Waar ter wereld dan ook.

CONTOUR en Geneva Group International

Grenzeloze advisering op fiscaal- en accountancygebied

Voor u het weet bent u als ondernemer internationaal bezig. U koopt in het buitenland in. U heeft buitenlandse werknemers, U wilt een vestiging over de grens openen. Al snel loopt u daarbij tegen vragen aan. Vragen die CONTOUR voor u kan beantwoorden.

CONTOUR heeft gespecialiseerde medewerkers die veel ervaring hebben met internationale ondernemersvraagstukken. Ze kennen de manier van werken in het buitenland en zijn uitstekend op de hoogte van nationale en internationale bepalingen.

Daarnaast is CONTOUR lid van een vooraanstaand, internationaal netwerk, de Geneva Group International. Samen met andere onafhankelijke kantoren van over de hele wereld maakt CONTOUR deel uit van een sterk kennisnetwerk. Hierdoor hebben we wereldwijd partners die vanuit dezelfde visie werken en die dezelfde ondernemerstaal spreken. Het zijn onze lokale adviseurs die het betreffende land op fiscaal- en accountancygebied van binnenuit kennen.

We zijn trots dat wij lid zijn van deze prestigieuze organisatie. via het Geneva International-netwerk kan CONTOUR u altijd de juiste oplossing bieden. Hoe groot of klein uw vraagstukken ook is.

Kijk voor meer informatie op www.ggi.com

 

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche