Onze tarieven

Ook je accountant is een kostenpost. Daarom is het goed om te weten waar je aan toe bent, zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. CONTOUR heeft daarom heldere en transparante tarieven.

Abonnementen

Alle standaardwerkzaamheden zijn bij CONTOUR verwerkt in modules. Je bepaalt welke modules je nodig hebt en abonneert zich hierop. Je betaalt eventueel eenmalig opstartkosten. Vervolgens krijg je maandelijks een factuur voor de abonnementskosten. Je maakt met ons een prijsafspraak en voor dat bedrag doen we alle vaste voorkomende werkzaamheden. Dat voorkomt onaangename verrassingen en hoge rekeningen achteraf.

Het grote voordeel van de abonnementen is dat je vooraf weet wat de kosten zijn. Wat wij een belangrijk voordeel vinden, is dat we eerder om raad gevraagd worden. Onze klant krijgt immers niet voor elk telefoontje een factuur. Hierdoor kunnen we vaak vooraf adviseren en voorkomen we problemen.

Speciale advieskosten

Sommige advieskosten zijn lastig in een abonnementsvorm te vangen. Hiervoor maken we een prijsopgave. Zo weet je ook in dergelijke gevallen waar je aan toe bent. Je ontvangt voor deze separate werkzaamheden telkens binnen een maand een factuur. Dan weten we beide nog waar het over ging.

 

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche