Grijp uw kans! 

vóór 1 oktober 2017

  • Bent u op zoek naar een Arbodienst die niet alleen uitvoert maar ook adviseert?
  • Wilt u uw verzuimkosten inzichtelijk hebben?
  • Of gewoon advies in besparingsmogelijkheden?

Dan bent u bij CONTOUR Verzuimbegeleiding op het juiste adres! 

 

Keuze uit 3 pakketten:

Basis                           € 0*

Binnen het Basis abonnement betaalt u geen abonnementskosten, maar voldoet u wel aan de wettelijke bepaling, zoals gesteld in de nieuwe Arbowet per 1 juli 2017. U heeft onbeperkt toegang tot het verzuimregistratiesysteem, waarbij u gebruik kunt maken van alle mogelijkheden inclusief managementrapportages.

U bepaalt zelf wanneer u gebruik maakt van de diensten van CONTOUR Verzuimbegeleiding.

Casemanagement        € 60*

Het Casemanagement abonnement is ten opzichte van het Basis abonnement uitgebreid met de diensten van de Casemanagers van CONTOUR. De Casemanagers komen voor u vanaf de eerste ziektedag van uw medewerker in actie en begeleiden het volledig traject volgens de Wet Verbetering Poortwachter tot en met de WIA aanvraag. 

Daarnaast zorgen zij dat de contacten met uw werknemer, UWV, verzekeraar, bedrijfsarts, arbeidsdeskundigen, re-integratiebedrijf en anderen tijdig en adequaat onderhouden worden.

Compleet                     € 120*

Het compleet abonnement is ten opzichte van het Casemanagement abonnement uitgebreid met de diensten van de bedrijfsarts, zoals consulten, opstellen probleemanalyse, opstellen  FML en opstellen actueel oordeel.

*prijs per medewerker per jaar

 

Overstappen? Zeg uw contract op voor 1 oktober!

Wilt u overstappen naar CONTOUR Verzuimbegeleiding, dan dient u tijdig uw lopende contract op te zeggen. Veel Arbodiensten hanteren een opzegtermijn van drie maanden. De meeste contracten lopen van 1 januari tot 1 januari, dat wil zeggen dat er opgezegd dient te worden voor 1 oktober.

In de bijlage vindt u een proforma opzegbrief, die u kunt gebruiken voor het opzeggen van uw huidige contract. Wij willen dit ook kosteloos voor u doen als u aangeeft bij welke Arbodienst u aangesloten bent en wat het contractnummer is.

Voor meer informatie of het afsluiten van een contract, kunt u contact opnemen met Ralf de Haas.

Tel: 077-320 29 00

Email: rdh@contourverzuimbegeleiding.nl


Volgende bericht Naar het nieuwsoverzicht Vorige bericht