Nieuw: Controle arbeidsovereenkomsten

Jos van den Berg

Loonadviseur

06-51710975

De afspraken die u met uw medewerker maakt liggen vast in een arbeidsovereenkomst. Staat u wel eens stil bij de risico’s van een arbeidsovereenkomst die juridisch gezien niet klopt? Zoals een verkeerde (nietige) proeftijd, geen tussentijdse opzegmogelijkheid bij contracten voor bepaalde tijd en geen of een verkeerd concurrentiebeding. U wilt er dus zeker van zijn dat de arbeidsovereenkomst klopt. Zeker als u zelf een arbeidsovereenkomst opstelt. Of als u ooit een sjabloon hebt ontvangen en daarmee nog steeds werkt.

Controle op belangrijke punten

Het beoordelen van arbeidsovereenkomsten vraagt om juridische kennis. Deze kennis heeft u wellicht niet zelf in huis. CONTOUR kan u hierbij helpen. Wij controleren uw arbeidsovereenkomst op een aantal belangrijke punten zoals:

  • Proeftijd
  • Opzeggingsbepalingen
  • Veranderende regelgeving

Ook krijgt u tips over de toepassing van bijvoorbeeld geheimhouding, concurrentiebeding en nevenwerkzaamheden. Daarnaast geven wij advies over de aanzegverplichting bij een contract voor bepaalde tijd. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar én bent u er zeker van dat de inhoud klopt.

Wat kost het?

Voor een vast bedrag per jaar reviewen wij een in gebruik zijnde arbeidsovereenkomst. Wij voeren deze werkzaamheden jaarlijks uit, per soort arbeidsovereenkomst. Dat wil zeggen één overeenkomst voor bepaalde tijd en één voor onbepaalde tijd. De kosten bedragen bij een doorlopend abonnement € 200 per jaar.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Jos van den Berg.

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche