Nieuw: Casemanagement

Ralf de Haas

Casemanager

077-3202900

Er komt veel kijken bij het re-integratieproces van een zieke medewerker. Bij langdurig verzuim komt u al snel in een administratieve molen terecht. U wordt heen en weer geslingerd tussen arbodienst, arboarts, behandelend arts, UWV, verzekeraar, re-integratiebedrijf, subsidieverstrekker en ga zo maar door. Wij vinden dat dit beter kan.

Eén aanspreekpunt voor u als werkgever

Wanneer heeft u voor het laatst, zonder zelf te vragen, advies gekregen van uw arbodienst? Stelt uw arbodienst u meerdere opties voor binnen een re-integratietraject of komt u in de standaardmolen terecht?

De casemanager van CONTOUR, Ralf de Haas, heeft contact met alle partijen en stuurt proactief op een goed re-integratietraject. U wordt te alle tijden op de hoogte gehouden, maar wel volledig ontzorgd. Niet afwachten op de probleemanalyse van de arboarts, geen standaard protocol met vaste partners van de arbodienst, maar kijken naar de beste route voor uw zieke medewerker.

De enorme kosten van arbeidsongeschiktheid terugdringen voor u als werkgever

Ziekteverzuim is een grote kostenpost voor werkgevers. Met de veranderingen in de wet- en regelgeving zal dit ook een steeds grotere kostenpost worden. Toch worden er onnodig vaak veel kosten gemaakt door werkgevers bij  langdurig verzuim, maar zeker ook bij kortdurend verzuim.

Wij willen u hier graag bij helpen door uw verzuimkosten inzichtelijk te maken, te voorkomen en terug te dringen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

> Totaal vitaal abonnement
Wij verzorgen het complete re-integratieproces van uw zieke medewerkers. Zowel voor kort durend als langdurig ziekteverzuim. Vanaf dag één tot einde traject.
Lees verder

> Dreigend langdurig verzuim abonnement
Wij begeleiden, coördineren en rapporteren het re-integratieproces van uw langdurig zieke medewerker. Vanaf week 6 tot einde traject.
Lees verder

De voordelen op een rij

  • De casemanager van CONTOUR is uw enige aanspreekpunt. Wij regelen het contact voor u met alle andere partijen. Verzekeraars, bedrijfsarts, medewerker, huisarts, UWV, re-integratiebedrijf, subsidieverstrekker etc.
  • Wij zijn een onafhankelijke partij. Niet verbonden aan een vaste arbodienst, bedrijfsarts of verzekeraar.
  • Wij maken uw verzuimkosten inzichtelijk, voorkomen en reduceren ze.
  • Casemanagement bij CONTOUR is financieel en juridisch ijzersterk.
  • Wij nemen een actieve adviesrol aan. U hoeft zelf niets uit te zoeken.

Additionele dienstverlening

Naast het verzorgen van het re-integratieproces kunt u ook voor de volgende werkzaamheden bij ons terecht:

Meer weten?

Neem contact met ons op

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche