René Thielen

11 jaar groei

In 2010 ben ik gestart als assistent accountant bij CONTOUR. De keuze is destijds op CONTOUR gevallen, omdat ik toentertijd met zowel de controle- als samensteldiscipline kon meelopen. Hierdoor heb ik dan ook een overwogen keuze kunnen maken voor mijn verdere loopbaan. Ik heb toen besloten me verder te ontwikkelen als AA Accountant en sinds 1 januari 2021 mag ik mezelf Partner noemen. 

Dat ik uiteindelijk partner zou worden, had ik 11 jaar geleden nog niet voor ogen. Dat vind ik het mooie aan CONTOUR – als je laat zien wat je wilt en kunt, zijn er voldoende ontwikkelmogelijkheden, zowel persoonlijk, vaktechnisch als strategisch. Deze groei wordt elke dag weer aangemoedigd. Ik leer veel van ervaren collega’s en zij nemen ook echt de tijd om mijn ontwikkeling te stimuleren. Daarnaast biedt CONTOUR je alle mogelijkheid deel te nemen aan specifieke projecten en/of commissies, welke passen bij jouw behoeftes en ontwikkeling.

"CONTOUR is een werkgever waar ik mijn ambities kan waarmaken en me geen nummer voel".

CONTOUR kent een platte organisatie, waardoor je snel kunt groeien in functie en de lijntjes kort zijn. Wat mij aanspreekt aan mijn functie als accountant is dat ik elke dag met en voor klanten bezig ben in de breedste zin van het woord. Ik geef mijn klanten persoonlijk advies en ondersteun ze op financieel, bedrijfseconomisch, juridisch en fiscaal gebied. Ik ben een soort huisarts voor de ondernemer. Het klantenpakket is veelzijdig, van een logistieke dienstverlener tot een marketingbureau etc. Elke klant is weer uniek en daar kan ik dan ook mijn eigen draai aan geven. Hoe meer ik mijn rugzak vul met kennis en werkervaring, hoe uitdagender en mooier mijn werk als accountant wordt.

"In piekdrukte delen we samen de lasten".

Korte lijnen, veel gezelligheid

Ons jonge team bestaat uit enthousiaste en gezellige collega's. Wij hebben korte lijntjes en veel persoonlijk contact met elkaar en bij piekdrukte verdelen we het werk onder de collega's. Zo delen we samen de lasten en blijft voor iedereen de work-life balans goed. Naast de goede zakelijke relatie die ik met mijn collega's heb, is er ook voldoende tijd om elkaar ook persoonlijk beter te leren kennen. Onze activiteitencommissie organiseert hiervoor leuke activiteiten. Denk aan een pub quiz tijdens de kerstborrel, een voetbaltoernooi, een weekend weg én de plannen voor een gezamenlijke ruimte met een bar. Hierin kunnen we samen lunchen, een potje darten en een vrijdagmiddagborrel organiseren.