Mark Fusers

Mijn weg naar CONTOUR

Na mijn opleiding bedrijfseconomie ben ik gestart als financial consultant bij een detacheringskantoor. Ik merkte al snel dat ik meer de behoefte had om op een plek te werken met een vast team van collega’s om me heen. Ik ben toen in contact gekomen met CONTOUR. Hier heb ik een aantal prettige gesprekken gevoerd. Samen met de positieve geluiden over CONTOUR uit mijn omgeving heeft dit mij doen besluiten te kiezen voor CONTOUR. Zo startte ik in 2019 als assistent accountancy en voelde me direct thuis; ik werk met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses, ambities en drive om te willen ontwikkelen.

“Toen ik twijfelde tussen de samenstel- en controlediscipline, gaf CONTOUR me alle ruimte bij beide afdelingen mee te lopen”

Carrièremogelijkheden die passen bij mijn kwaliteiten

Waar CONTOUR als werkgever echt in uitblinkt, is dat ze aandacht hebben voor jouw talenten en werkplezier. Zo twijfelde ik in het begin in welke richting ik me verder wilde ontwikkelen: de samenstel- of controlediscipline. CONTOUR bood me de mogelijkheid mee te lopen bij beide afdelingen en gaf me de ruimte beide kanten van het vak goed te leren kennen. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken; een keuze die past bij mijn persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Ik heb uiteindelijk gekozen voor de samensteldiscipline en daar heb ik geen spijt van. Het mooiste is dat ik het aanspreekpunt voor klanten mag zijn en dat de klanten weten dat ze op me kunnen rekenen. Het geeft me energie om direct te kunnen schakelen met klanten, kennis over te dragen en ze echt vooruit te helpen bij vraagstukken.

“CONTOUR helpt mij het beste uit mezelf en mijn carrière te halen”

Om de overbrugging van mijn opleiding bedrijfseconomie naar de accountancy te maken ga ik, de komende 5 jaar naast mijn functie als assistent accountancy, de postbacheloropleiding MKB AA volgen. Ik vind het fijn dat CONTOUR deze mogelijkheden biedt en mij blijft uitdagen.

De leukste én gezelligste werkomgeving

Door mijn ervaring bij eerdere werkgevers, had ik helder voor ogen bij welk soort bedrijf ik mij het meest thuis zou voelen. Mijn wens was om te werken bij een jong dynamisch bedrijf met een fijne werksfeer. Belangrijk voor mij was ook ervaren collega’s die veel kennis van zaken hebben én van humor houden. Dit zie ik bij CONTOUR zeker terug. Het draait hier niet alleen om werk, maar ook om de mensen die er werken. Naast hard werken hebben we ook tijd voor persoonlijke gesprekken én ondernemen we regelmatig leuke activiteiten. Als lid van de activiteitencommissie organiseer ik samen met andere collega’s deze activiteiten. Zo kan ik eraan bijdragen dat CONTOUR het leukste MKB accountantskantoor van Nederland blijft. Aan gezellige uitjes, memorabele (online) borrels en gezelligheid geen gebrek!

“Mijn hobby’s zorgen ervoor dat ik actief bezig blijf en maatschappelijk betrokken kan blijven. CONTOUR biedt mij hier alle ruimte voor"

In mijn vrije tijd sta ik in het carnavalsseizoen geregeld op de planken! Met de groep ‘Van de Kaart’ heb ik een aantal mooie carnavalskrakers op mijn naam staan. Daarnaast ben ik zeer fanatiek met voetbal bezig, ik speel in het eerste team van de voetbalclub in Reuver. De zondag staat dan ook in het teken van voetbal, maar zorgt er tegelijk voor dat ik vol energie mijn nieuwe werkweek start. Mijn beide hobby’s zorgen er voor dat ik, naast mijn werk bij CONTOUR, actief bezig blijf en maatschappelijk betrokken ben. CONTOUR biedt hiervoor alle ruimte!