Loonadvies

CONTOUR, specialisten in lonen

Formulieren, regelingen, subsidies. Voor menig ondernemer is de loonadministratie een lastige, maar vooral tijdrovende klus. Bij CONTOUR werken specialisten op het gebied van loonadministratie. Wij zorgen ervoor dat u elke maand over de juiste betaalklare gegevens beschikt. Uw loonstroken, aangiftes, journaalgegevens en betaalstaten worden keurig aangeleverd, zodat u uw tijd kunt besteden aan waar u goed in bent: het leiden van uw bedrijf.

Uiteraard gebeurt uw loonadministratie online. U voert via de portal de loongegevens in, u haalt de gegevens via de portal weer op en geeft de aangifte akkoord. Uiteraard is alles digitaal. Uw betaalgegevens kunt u direct inlezen in uw bankprogramma, uw administratieve gegevens worden direct ingelezen in de administratie. Zenden we de loonstroken naar uw werknemers per email of kunnen ze zelf inloggen om de gegevens in te zien?

Wilt u nog verder gaan dan kunnen u en uw werknemers online het dossier inzien. De arbeidsovereenkomst en alle andere gegevens netjes voorhanden en online te raadplegen.

Uw loonadministratie, met ouderwetse service op moderne wijze.

Prijs en service

Als wij uw loonadministratie en de toegang daartoe online hebben ingericht heeft u voor een minimale basisprijs de gegevens voorhanden. Veel werkgevers stellen het echter ook op prijs als wij een deel van de gegevens en de output controleren. We maken tevoren met u de afspraak. Welke zaken controleren we en welke prijs betaalt u daarvoor. Zo heeft u altijd de optimale prijs passend bij de door u gewenste service. Natuurlijk heeft u een persoonlijk aanspreekpunt op de loonafdeling die u kent.

Full service personeelsadministratie

U kunt ook uw hele personeelsadministratie bij CONTOUR onderbrengen. Dan zorgt CONTOUR er niet alleen voor dat uw lonen in orde zijn, maar regelen meer. Het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van de ziek- herstel meldingen, loonopgave verzekeringen; de hele personeelsadministratie van uw bedrijf wordt door ons efficiënt bijgehouden.

Snel én vakkundig

Wachten, daar houdt u niet van. U wilt graag snel een antwoord op uw vraag. Daarom werken er bij CONTOUR medewerkers die over parate kennis beschikken. Bovendien werken we in teams die gespecialiseerd zijn in een bepaalde branche. Zo wordt uw vraag snel en vakkundig beantwoord.

CONTOUR informeert

Wij zien u als onze partner. Daarom vinden wij het logisch dat u op de hoogte wilt zijn van zaken die uw onderneming raken. Door middel van onze website, webmailings nieuwsbrieven en de lezingen die we regelmatig organiseren, houden we u op de hoogte van ontwikkelingen die voor u van belang zijn.

 

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche