CONTOUR als werkgever

9 juli 2020

Graag wil ik mijzelf even voorstellen: ik ben Max Ploum, 29 jaar jong en sinds 1 mei 2020 in dienst bij CONTOUR Accountants als assistent-accountant. Mij is gevraagd om in deze bijzondere Corona-tijd een blog te schrijven over mijn ervaringen als nieuwe medewerker binnen CONTOUR. Het is voor iedereen een tijd die we nog nooit hebben meegemaakt. Mijn overstap naar CONTOUR is dan ook anders dan ik mij had voorgesteld. “Moet ik vanaf dag één thuis gaan werken en zijn er wel collega’s aanwezig om mij in te werken?”. Echter vanaf het eerste moment merkte ik dat het goed zou komen. Ik werd meteen opgevangen en ondersteund. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik hier goed op m’n plek zou zitten. Twee maanden later is dit gevoel alleen maar sterker geworden.

 

CONTOUR is een no-nonsense organisatie die het belangrijk vindt dat de klant op één staat. Binnen het kantoor hangt een gezonde werksfeer met collega’s die dit ook allemaal uitdragen. Op kantoor is er tijd voor een informeel praatje en volgens diverse collega’s gebeurt dit ook vaker buiten kantoortijden. CONTOUR vindt het belangrijk dat je de collega’s ook op deze manier leert kennen.

 

Een van de dingen die ik zeker ervaren heb in mijn eerste periode binnen CONTOUR is dat er veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. CONTOUR biedt verschillende kansen en als je deze grijpt is er van alles mogelijk binnen de organisatie. Verder staat CONTOUR open voor veranderingen. Als je goede ideeën hebt worden deze meteen opgepakt en blijf je betrokken bij de ontwikkeling van deze ideeën.

 

 

Kortom, CONTOUR is een leuke werkgever die ik iedereen kan aanraden!

CONTOUR als werkgever


Naar het blog