DGA-advies

Advisering directeur-grootaandeelhouder

Henk van der Heijden

Partner

06-18637162

Niet alleen uw onderneming is bij CONTOUR in goede handen. Ook uw persoonlijke situatie als directeur-grootaandeelhouder krijgt bij ons alle aandacht. We zijn er immers voor de onderneming én de ondernemer. We zullen altijd de samenhang tussen beiden bekijken, rekening houdend met het heden en de toekomst.

We structureren het vermogen en de financiering van u en uw bedrijf optimaal. Dat doen we in overleg met u. We kijken naar inkomensbehoefte en -stromen. We bekijken de risico's die op u af kunnen komen en overleggen eventueel met u en andere adviseurs hoe dat in te vullen.

Samen komen we zo tot een optimale structurering van uw vermogen. We geven vernieuwende adviezen die voordeel opleveren, zowel voor uw bedrijf als voor u als aandeelhouder. We kijken bijvoorbeeld hoe optimaal uw huwelijksgoederenregime is, beoordelen uw testament en bepalen samen wanneer er geld uit het bedrijf gehaald kan worden en in welke vorm dat het beste kan. Bij persoonlijk-voordeeladvisering kijken we verder dan onze landsgrenzen. Inkomen creëren uit het buitenland of een goed voorbereide fiscale emigratie zijn opties die u veel voordeel kunnen opleveren. Uitgangspunt bij al onze adviezen is een gezond bedrijf en de juiste timing bij het omzetten van de waarde van het bedrijf in besteedbaar inkomen en vermogen.

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche