Branche in Zicht

Uw ideeën in lijn met de branche

Johan Kuijpers

Partner

06-20364196

Vraagt u zich weleens af of u beter presteert dan uw concurrenten? Of u winstgevender bent? En probeert u dan ook een vage schatting te maken van uw concurrentiepositie? Dit hoeft niet langer! CONTOUR kan u nu voorzien van informatie die specifiek is gericht op uw eigen branche met behulp van Branche in Zicht.

Branche in Zicht is een platform met benchmarkinformatie specifiek toegespitst op uw branche. Wij kijken waar u nu staat en waar u staat ten opzichte van de concurrent, en bespreken samen met u de trends en ontwikkelingen maar vooral de mogelijkheden voor nu en straks. Branche in Zicht stelt u in staat om beter voorbereid te zijn op de toekomst van u en uw bedrijf.

Lijnrecht naar resultaat
Door stuurinformatie weet u waar u afwijkt van de branche. Zo kunt u bijsturen en mogelijk aspecten van de bedrijfsvoering verbeteren. Bijvoorbeeld door het verkleinen van risico’s of het vergroten van de winst.

Samen staan we sterk
CONTOUR is aangesloten bij SRA, het grootste netwerk van mkb-accountants in Nederland. Door landelijk samen te werken hebben wij de beschikking over een schat aan informatie waardoor wij u direct een getrouw beeld kunnen geven over uw branche.

Neem contact op met ons voor meer informatie of klik hier voor het maken van een afspraak.

 

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche