Prestaties van uw branchegenoten vergelijken met die van uw onderneming

1 augustus 2019

U bent vast ook benieuwd naar waar u staat ten opzichte van uw concurrent en wat de trends en ontwikkelingen zijn in uw branche?

Prestaties van uw branchegenoten vergelijken met die van uw onderneming

CONTOUR Accountants is aangesloten bij het grootste netwerk van Mkb-accountants in Nederland. Door landelijk samen te werken hebben wij de beschikking over informatie waarmee we voor ondernemers à la minute een vergelijk kunnen maken. Dat geldt voor diverse branches. 

Middels een platform beschikken wij over unieke kengetallen in uw branche. Dit platform is ondertussen gevuld met ruim 240.000 jaarrekeningen. Wij kunnen uw cijfers naast de cijfers van de branche zetten en deze met elkaar vergelijken. Daarnaast worden er periodiek rapporten gepubliceerd met informatie over de belangrijkste trends en ontwikkelingen in acht verschillende branches.
 
Op maandag 3 juni is het sectorrapport ‘Branches in Zicht 2019’ gepubliceerd, waar landelijk diverse media over geschreven hebben, zoals het Financieel Dagblad. Dit rapport bevat de meest actuele financiële data en trends in het Mkb als geheel en specifiek de branches: automotive, bouw, detailhandel, horeca, industrie, medische zorg, transport en specialistische zakelijke diensten. 
Dit sectorrapport 'Branches in Zicht 2019' is te bekijken via deze link
 
Graag willen we u ook attenderen op de Mkb-branchescan, te vinden op onze website www.contouraccountants.nl
via de button:  Mkb branchescan

Wanneer u de scan maakt, krijgt u een persoonlijk rapport met de positie van uw onderneming ten opzichte van andere ondernemers in uw branche. Deze scan heeft u binnen enkele minuten gemaakt en geeft u informatie over het verleden maar ook over de toekomst! Wat zijn de investeringsplannen van uw branchegenoten voor het komende jaar? Wat zijn uw persoonlijke kansen, bedreigingen en kritische prestatie indicatoren (kpi’s)? U krijgt na afloop een persoonlijk rapport waarin u al deze informatie eenvoudig kunt vinden in een duidelijk overzicht. 
 
Mocht u vervolgens vragen hebben over de uitkomsten of wilt u een uitgebreid en cijfermatig benchmarkrapport, neem dan gerust contact met ons op! 

 


Naar het blog