Laat ook u geld liggen?

7 juli 2017

Personeel is van grote waarde maar kan ook risico’s en kosten met zich meebrengen. Denk maar eens aan de loondoorbetaling van 104 weken bij ziekte, premieverhoging bij instroom WGA en de hoogte van de sociale lasten die voor rekening van de werkgever komen. Toch zijn er ook mogelijkheden voor werkgevers om deze kosten te drukken in de vorm van subsidies. Uit onderzoek blijkt dat bijna 40% van de subsidiemogelijkheden echter onbenut blijven.

Laat ook u geld liggen?

Nu of nooit!

Alleen in 2017 kunnen werkgevers nog met terugwerkende kracht voor vijf jaar besparingskansen zoals loonkostensubsidie benutten. Daarna moet u zulke opties binnen drie maanden na aanvang van het dienstverband hebben geregeld.

Het is dus zaak om in 2017 in ieder geval de mogelijkheden in kaart te brengen en eventueel met terugwerkende kracht de subsidies toe te passen. Bij al lopende contracten loopt u dus het risico dat u de subsidie definitief mis loopt.

Ondersteuning

Wij helpen u graag deze kansen te benutten. Dit doen wij op basis van NO CURE NO PAY! Dat wil zeggen dat als u niets bespaard, wij ook niets in rekening brengen.

Voorbeelden

Wie gingen u zoal voor:

 • Vervoersbedrijf uit Venlo, 20 medewerkers, totaal aan besparingen:
  € 40.000 subsidie
  € 7.000 verzekeringen en pensioenen
   
 • Zorginstelling uit Sittard, 190 medewerkers, totaal aan besparingen:
  € 11.000 subsidie
  € 200.000 premie Whk beschikking
   
 • Zakelijke dienstverlener uit Venray, 2 medewerkers, totaal aan besparingen:
  € 4.000 subsidie
  ​€ 15.000 onterecht doorbetaald loon, no risk polis

Wilt u er zeker van zijn dat u geen subsidies misloopt, neem dan contact op met Ralf de Haas voor een vrijblijvend gesprek.

06-20443451


Naar het blog