Introductie HR consultancy

22 juni 2020

Mist u binnen uw organisatie iemand om mee te sparren over personeelszaken? Lukt het u niet om de geschikte kandidaat te vinden voor uw vacature? Kampt u met een hoog ziekteverzuim en heeft u geen idee hoe u dit kunt verhelpen?

 

Sinds kort heeft CONTOUR Accountants ook een HR consultant beschikbaar om u als werkgever te ondersteunen met uw bedrijfsvoering. Het idee is ontstaan omdat wij in de praktijk merken dat veel van onze klanten behoefte hebben aan HR advies maar vaak te klein zijn om een HR adviseur in dienst te nemen. Een HR consultant biedt hier de oplossing voor uw organisatie. Middels een HR consultant kunt u periodiek of incidenteel ondersteund worden op het gebied van HR.

 

Even voorstellen

Mijn naam is Susanne Gelden en ik ben onlangs gestart bij CONTOUR Accountants als HR consultant. Ik woon in het mooie Wijchen (in de buurt van Nijmegen) samen met mijn man Thijs en twee kinderen Ties (2 jaar oud) en Fenna (7 maanden oud).

 

Eerder heb ik gewerkt als HR adviseur bij de Radboud Universiteit en een advocatenkantoor. Daar heb ik veel ervaring op mogen doen die ik graag in de praktijk breng als HR consultant. De functie van HR consultant is voor mij de ideale baan omdat ik mijn passie voor het ondernemerschap kan combineren met mijn passie voor het HR vak.

 

Een prettige werkdag is een dag waarop ik samen met onze klanten kan sparren over een prettige en efficiënte organisatie op het gebied van personeelszaken. Daarbij denk ik met de klant mee, ontzorg ze en help ik ze graag verder met praktische adviezen.

 

Blogs

De komende tijd zal ik jullie meenemen in de zaken waar ik mij mee bezighoud door middel van blogs over onder meer de volgende onderwerpen: 

•           transitievergoeding;

•           het aanvragen van een vervroegde WIA uitkering;

•           tijdwinst door middel van een HR workflow.

 

Wij helpen u graag

 

Mocht u vragen hebben over personeel gerelateerde zaken binnen uw organisatie? Dan kom ik graag vrijblijvend langs om kennis te maken.

 

Met vriendelijke groet,

 

CONTOUR Accountants

Susanne Gelden

Introductie HR consultancy


Naar het blog