Hoe ervaart Wetron de controleplicht bij CONTOUR?

18 december 2018

Hoe ervaart Wetron de controleplicht bij CONTOUR?

Wanneer uw onderneming een bepaalde grootte heeft, bent u verplicht om uw jaarrekening te laten controleren door een gecertificeerd accountant. CONTOUR controleert de jaarrekening van verschillende organisaties. Sectoren waar CONTOUR dit veel in doet zijn transport en logistiek. We spreken met Mario op 't Root, General manager van Wetron, en Mark Janssen, Financieel manager, over hoe zij de dienstverlening van CONTOUR ervaren.

CONTOUR spreekt onze taal

Sinds Mario op 't Root het bedrijf in 2016 heeft overgenomen van de oud-eigenaar, is Wetron veranderd van accountant. Via een relatie zijn ze bij CONTOUR terechtgekomen. ''We merkten als snel dat CONTOUR onze taal spreekt. Ze hebben ervaring in de logistieke sector en weten daardoor goed waar wij tegenaan lopen. Bij de controleplicht begrijpen ze waar voor ons de risico's zitten, ze hebben specifieke kennis die we bij onze vorige accountant mistten.'', aldus Mark. 

''Wat ook gewoon helpt is dat ze dezelfde no-nonsense mentaliteit hebben als ons. Bij Wetron houden we van duidelijke afspraken en met CONTOUR hebben we een partner die daarbij past. We weten wat we aan CONTOUR hebben en ze spreken ook nog eens ons dialect!'', vult Mario aan. 

Een vast proactief team

Mark: ''Het controleteam van CONTOUR is sinds wij klant zijn ongewijzigd gebleven en ze maken gebruik van een vaste aanspreekpartner. Dit geeft ons het gevoel dat ze efficiënt te werk gaan en we niet steeds opnieuw hoeven te beginnen. Er wordt gewerkt met een heldere planning en we worden niet verrast met hoge facturen. Wat ons ook aanspreekt is dat CONTOUR ons zo nu en dan op een positieve manier weet te verrassen. Ze komen met ideeën of informatie waarmee wij aan het denken worden gezet.''

Mark sluit af met dat hij een goed gevoel heeft bij de continuïteit van CONTOUR: ''Tijdens een bezoek aan CONTOUR viel ons op dat ze verschillende zaken hebben geautomatiseerd. Dit geeft ons als Wetron het idee dat het met de continuïteit helemaal goed zit.''

Wetron
Wetron is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van transport en logistiek. Met ruim 55 jaar ervaring en 240 medewerkers verzorgt Wetron dagelijks het transport van Nederland en België naar verschillende landen in Europa. Naast het verzorgen van transporten beschikt Wetron ook over warehouses in Venlo en Weert.

Meer informatie?
Benieuwd hoe we uw controleplicht op een efficiënte manier kunnen invullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Ik help u graag verder

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

CONTOUR  
CONTOUR is een no-nonsens accountantskantoor dat het beste uit uw onderneming haalt. Wij voorzien u van proactief advies en zorgen dat u te allen tijde inzicht heeft in uw huidige gegevens of cijfers.

Samen creëren we de omstandigheden om succesvol te zijn. Samen gaan we lijnrecht naar resultaat!


Naar het blog