HET VOORDEEL VAN EEN REGIONAAL KANTOOR VOOR UW CONTROLEVERKLARING

25 september 2019

HET VOORDEEL VAN EEN REGIONAAL KANTOOR VOOR UW CONTROLEVERKLARING

In de accountancybranche in Nederland bevinden zich een aantal hele grote spelers. Dit zijn organisaties die veel kennis in huis hebben en een klant wereldwijd op weg kunnen helpen. Ze bedienen voornamelijk grote, vaak beursgenoteerde bedrijven. Hierdoor is hun dienstverlening niet altijd ingericht op het MKB segment.

Lokale betrokkenheid en flexibiliteit

Het voordeel van een regionale partij is dat ze weten wat er in de regio speelt. Ze weten tot op lokaalniveau wat de omgeving bezighoudt en wat voor gevolgen dit mogelijk heeft voor u. Hier profiteert u bijvoorbeeld van als u uw jaarrekening moet (of wilt) laten controleren door een gecertificeerd accountant. De accountant weet de weg in uw werkgebied, waardoor er zowel letterlijk als figuurlijk een kleine afstand is om zaken met elkaar af te stemmen. U hoeft zich uiteraard geen zorgen te maken over de kwaliteit van de accountantscontrole. Een accountant mag alleen een controleplicht uitvoeren als hij aan diverse kwaliteitseisen voldoet.

Accountantscontrole bij CONTOUR

De manier waarop wij de accountantscontrole bij CONTOUR hebben ingericht sluit aan op bovenstaand verhaal. Kwaliteit staat bij de accountantscontroles die wij uitvoeren altijd voorop. Dit is door een heldere visie en gestructureerde werkwijze altijd gewaarborgd. Bij een kwaliteitstoetsing heeft onze aanpak de hoogste score gekregen. Onze aanpak heeft nog een aantal andere voordelen:

  • Bij CONTOUR voeren we uw controle uit voor een duidelijke prijs. Door onze efficiënte aanpak, waarin we ons focussen op risico’s of schattingsposten, maken we geen kosten voor onnodige werkzaamheden.
  • Binnen CONTOUR zijn onze processen lean en mean ingericht. We zijn in staat om snel te schakelen, communiceren altijd op een transparante wijze en halen onze deadlines.
  • Wij hanteren een persoonlijke aanpak. Wij kennen onze klant, hebben een vast aanspreekpunt en bouwen zo een relatie op met onze klant.
  • Samenwerking vinden we belangrijk in onze aanpak. Samen met u komen we tot het beste resultaat.

Wij helpen u graag

Bent u benieuwd hoe u uw controleplicht op een efficiënte manier kunt invullen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik help u graag verder

 

Vul uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug!

CONTOUR  

CONTOUR is een no-nonsens accountantskantoor dat het beste uit uw onderneming haalt. Wij voorzien u van proactief advies en zorgen dat u te allen tijde inzicht heeft in uw huidige gegevens of cijfers.

Samen creëren we de omstandigheden om succesvol te zijn. Samen gaan we lijnrecht naar resultaat!

  • Foto 4-klein formaat

Naar het blog