Nieuwe collega!

6 maart 2018

Graag wil ik me voorstellen, mijn naam is Ben Janssen en ik ben per 1 februari 2018 begonnen bij CONTOUR Accountants als registeraccountant. Ik ben in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de aansturing van de controle afdeling.

Met mijn bijna 16 jaar ervaring bij een BIG4 accountantskantoor heb ik veel kennis en ervaring in de controle opgebouwd. Hierbij heb ik voornamelijk ervaring opgedaan in het MKB-segment. Dit is ook het segment waar CONTOUR erg actief is.

Het afgelopen jaar hebben weer tientallen accountantskantoren in Nederland hun vergunning voor wettelijke controles teruggegeven aan toezichthouder AFM. Aan het begin van 2017 hadden 329 kantoren zo'n vergunning, bij de aanvang van dit jaar waren er 298 over. Dit wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de toenemende complexiteit en wet- en regelgeving.

Na bijna 16 jaar heb ik gekozen voor CONTOUR omdat ik mijn opgedane ervaringen kan toepassen om een bijdrage aan de kwaliteit te kunnen leveren en om samen de controleafdeling van CONTOUR te laten groeien.

 

Met vriendelijke groet,

Ben Janssen