AANDACHT VOOR INTERNATIONAAL ZAKENDOEN

16 april 2019

Ondernemers in de regio weten het maar al te goed, Duitsland kan een potentiële, grote afzetmarkt zijn met heel veel mogelijkheden. En als er dan een kans komt, dan spring je daar als ondernemer natuurlijk bovenop. Wel moet je dan aan heel veel dingen denken. Maar wat je in ieder geval niet wil, is uiteindelijk met een kat in de zak thuis komen. Je wilt dus vooraf weten wat de valkuilen zijn. Op het gebied van personeel en btw. Kan ik een auto op Duits kenteken rijden? Waar betaal ik de minste winstbelasting, en kan ik dat beïnvloeden? 

CONTOUR Accountants helpt graag op weg bij het internationale zakendoen. Niet alleen in Duitsland maar ook bijvoorbeeld Singapore. CONTOUR Accountants is namelijk lid van BOKS International, een wereldwijd netwerk van lokale branchegenoten, die net als wij, één ding hoog in het vaandel hebben staan: de klant zo goed mogelijk op weg helpen en begeleiden door het woud van lokale en internationale regels. 

Heeft u vragen over zakendoen in het buitenland? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, de koffie staat altijd klaar! 

Lucas Janssen, belastingadviseur en partner van CONTOUR Accountants