Accountancy

Ondernemen doe je met CONTOUR

Leon Geerlings

Partner

06-10940255

Johan Kuijpers

Partner

06-20364196
Meer weten over dit onderwerp?
Kies een vestiging en neem direct contact op met de juiste medewerker.
Kies uw vestiging

Als ondernemer wilt u zelf aan de knoppen zitten. U wilt uw bedrijf aansturen op basis van goede en actuele informatie. U wilt dus ook 24/7 over die juiste en recente informatie kunnen beschikken, zodat u exact weet waar uw onderneming staat.

CONTOUR snapt dat. Wij richten uw administratieve proces daarom zo in dat u altijd op de hoogte bent van de actuele situatie van uw onderneming. Zo kunt u flexibel en snel uw positie bepalen en heeft u altijd die informatie bij de hand die u nodig heeft. U bent tenslotte de baas in uw eigen bedrijf.

Waarom moeilijk doen?

Bij CONTOUR houden we niet van moeilijk doen als het makkelijk kan. We maken daarom slim gebruik van alle digitale tools die er op dit moment voorhanden zijn. Dat werkt nauwkeurig, efficiënt en snel. Omdat we bijvoorbeeld uw bankgegevens aan uw administratie koppelen, worden een heleboel handelingen overbodig. Denk ook aan het scannen van administratieve bescheiden, aan het inlezen van journaalposten, enzovoorts. Deze manier van werken is niet alleen een groot gemak, hij bespaart u tijd én geld.

Onze meerwaarde

Dat u altijd en overal over de juiste cijfers beschikt, dat vinden we bij CONTOUR eigenlijk niet meer dan normaal. We laten de regie over uw bedrijf immers graag bij u. Toch zijn wij veel meer dan alleen een leverancier van cijfers. Onze kennis en ervaring maakt dat we een waardevolle partner voor u zijn.

Wij nemen dan ook graag het initiatief om u te adviseren hoe uw bedrijf nog beter kan renderen. We adviseren u over investeringen, specialisatie en financieringen. We delen onze branchekennis met u. We geven u raad over eventuele bedrijfsuitbreiding  of -overname of juist over het afstoten van bedrijfsonderdelen. We wijzen u op nieuwe -virtuele- markten. We kijken samen met u hoe u zich als werkgever kunt onderscheiden, waardoor u goede medewerkers krijgt én houdt. Kortom, we adviseren u over alles wat er bij het leiden van een bedrijf komt kijken. Bovendien kijken we naar de toekomst. Niet alleen naar de toekomststrategie van uw bedrijf, ook naar uw persoonlijke toekomst.

Bij CONTOUR treft u een adviseur die betrokken meekijkt naar de onderneming én de ondernemer. Anders dan bij veel andere organisaties werkt u bij CONTOUR met vaste personen die langdurig uw vertrouwde aanspreekpunt blijven. We willen u het beste advies geven. Daarvoor moeten wij u kennen. Logisch toch?

E-mailnieuwsbrief

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Meld je aan

Mkb-branchescan

Meer inzicht in uw positie in de branche